Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın merdiveni bapları yangın anında hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlayarak, yangına dayanımı sayesinde yangının yayılmasını geciktiren veya engelleyen özel kapılardır.

Bu merdivenler, müstacel kaçış senaryolarında hızlı ve güvenli bir şekilde açılıp kullanıma müheyya hale hasılat. Bu sayede, binada mevcut kişilerin bir zamanlar boşaltma edilmesi sağlamlanır ve birey kaybı riski minimize edilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve mütenasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

2023 seneı bakımından, 3 kattan elan şiddetli olan halk binalarında yangın merdiveni bulunması mecburi hale gelmektedir. Hatta, bu binaların yangın merdiveni sistemleri prezantabl olarak hizmet ve kontrollerden geçirilmeli ve ivedi durumlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara yerinde binayı kısaltarak sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları örgülmaktadır.

Profesyonel bir mimar yahut yangın emniyetliği kompetanından payanda alarak, gereksinimleriniza ve domestik düzenlemelere yakışır bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm muamelei konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdivenlerinin üst kısmında yaman boşaltma sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, tütünın tahliyesini sağlayarak insanların daha emin bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı dosdoğru itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Ekip dokumasında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın yahut acil keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page